Tandatangan buku pelawat

Basikal Lompat Lecak (Dirt Jump) Atok.MtB


Ntah macamana, kedatangan Ramadhan kali ini telah membuatkan rider atok.mtb bawah 25 tahun terjebak dengan basikal lompat..dirt jump..gambar atas, Afdal (dirtjumper) tegar dari team atok.mtb telah meracun sepupu-sepupu yang seangkatan dengannya iaitu Iwan, Faiz (abangnya) dan Razin untuk sama-sama layan dirtjump..

: aksi lompat lecak oleh Afdal :

walaubagaimanapun basikal Kona roast milik Afdal nak dijual..refer iklan di BBS
http://www.bicyclebuysell.com/view_sell.php?id=73366 kenapa nak jual?? hanya afdal yang tahu sebabnya..upgrade kot..??

Faiz pula kata minat dengan KHS DJ50 nie..kalau betul laa spec dalam gambar di atas dan harga rm1300..dia nak angkat terus katanya..

ni dah sah berjangkit virus DJ..Razin baru saje angkat frame commencal siap dengan fork..lain-lain part masih mencari..wheelset,crankset,bashguard dan lain-lain..basikal Raya laa katanya..
beli dari BBS..pemilik kedua iaitu saudara Zairee dari Kota Damansara..baru pakai beberapa bulan, rehat main DJ pasal tangan dah masuk besi..patah laa..

pemilik asal frame commencal ini adalah Cikgu Ali dari melaka..pernah masuk race DH di Bukit Cermin tahun nie..

apapun kepada rider Dirt Jump atok.mtb..lompat lah berpada-pada..risiko tinggi main DJ ni..kepada rider pertengahan (25 thn - 40 thn) dan veteren (40 thn - 60 thn) atok.mtb cukuplaa sekadar basikal XC dan Touring jer..tapi kalau teringin jugak nak lompat..layan lah LOMPAT TIKAM semasa berbuka puasa..

Stiker ATOK.MTB

Stiker ATOK.MTB

Moh kita blajor cakap Pahang...

Moh kita blajor cakap Pahang...
Ikan Patin masak tempoyak...